Stočani svečano u svojoj župi proslavili Prvo mjesto KMNL Crkve u Hrvata 2018.U ponedjeljak, 18. lipnja 2018. stolački Prvaci skupa sa svojim dumom Rajkom svečano smo proslavili osvajanje po drugi put Prvoga mjesta KMNL Crkve u Hrvata, Bili smo prvaci lani 2017. i ove 2018. godine. U 20,00 sati svi smo se okupili u župnu Dvoranu za mlade, gdje smo se fotografirali uz pobjedničke pehare, medalje i nagrade, a bilo ih je napretek.

Poslije smo otišli u našu župnu crkvu sv. Ilije Proroka, gdje smo se zahvalili dragom Bogu i sv. Iliji za ovaj uspjeh, gdje po drugi put osvajamo Prvo mjesto KMNL Crkve u Hrvata, na što smo svi posebno ponosni. Još smo napravili nekoliko fotografija u krugu naše župne crkve, a onda smo se uputili prema stolačkom restoranu „Sampjero“ gdje nas je dumo počastio jednim prijateljskim domjenkom.

Svečanosti su nam se pridružili biskupijski povjerenici za mlade i šport don Tomo Ljuban i don Mladen Šutalo, kojemu su Stočani poklonili prigodnu umjetničku sliku rad našega Srećka Babića. Za vrijeme domjenka nizale su se razne lijepe uspomene i priče o ovom športskom katoličkom natjecanju u kome mi Stočani sudjelujemo od početka svih dosadašnjih 15 godina.

Sve dobivene nagrade i pehare postavili smo u Dvoranu za mlade Pastoralnog centra župe Stolac, gdje su smješteni i ostali športski rekviziti stolačke župne mladeži s dosadašnjih raznih natjecanja, ali tu su i ostale mnogobrojne zahvalnice, nagrade, slike i uspomene i ostalih naših župnih skupina mladih, jer naša župa ima 15 raznih skupina, grupa i zajednica u koje su uključeni naši mladi. Bogu hvala na ovim mladenačkim uspjesima i športskim aktivnostima naših momaka, što je zdravo i za dušu i za tijelo. Kako je lijepo biti zajedno i radosno slaviti Gospodina!

Kontakt info

HKUD "STOLAC" Stolac
Zrinsko-Frankopanska bb
88360 Stolac

 +387 (0)36 853 005

 +387 (0)36 853 005

 info@hkud-stolac.com

Statistika

Today: 3
Yesterday: 5
This Week: 44
Last Week: 23
This Month: 86
Last Month: 265
Total: 12885

59.8%Bosnia And Herzegovina Bosnia And Herzegovina
17.4%United States United States
14.3%Croatia Croatia
2.2%Austria Austria
2.2%Germany Germany
0.7%Australia Australia
0.7%Montenegro Montenegro
0.7%The Former Yugoslav Republic Of Macedonia The Former Yugoslav Republic Of Macedonia
0.7%China China
0.7%Russian Federation Russian Federation

Tko je Online

Imamo 386 gostiju i nema članova online

"Stolac grad svetog Ilije, u njemu mi najmilije,
Stolac grad volim ja, sve dok teče Bregava!"